Hugo Återvänder I Ny Spelautomat Från Play’n GO

Rasmus Lindström - 13-09-2019

Hugo’s Adventure spelautomat Svenska spelautomatsexperten på flera kanaler, Play ’n GO, har släppt det nya Hugo’s Adventure, baserat på det välkända barnprogrammet med samma namn. Det här är det senaste släppet i den älskade Hugo-serien med spelen, som följer Hugo, Hugo 2 och Hugo Goal.

Det här nya tillskottet till Play ’n GOs enastående portfolio och Hugo-franchisen har det älskvärda lilla trollet med stora öron, tillsammans med hans älskade vänner. Den här gången ser vi Hugo ta till skyn i hans galna äventyr men vi får också se honom utforska havet, överlista Don Croco, hans rival, samt ta hem den gyllene ubåten och dess skatter.

Ett Riktigt Slotsäventyr

Hugo’s Adventure är en typisk spelautomat med 5 hjul, 10 fasta vinstlinjer och har optimerats för både datorer och mobiler.

Det nya spelet har ett unikt bonushjul som spelare kommer att uppskatta som heter Air Race. Vid starten av den här funktionen så får spelarna ta till skyn och får ett liv. För att undvika att förlora sitt liv måste Hugo undvika hinder såsom minor, som lagts dit av hans nemesis Don Croco.

Play ’n GO är en expert på att balansera det nya med det gamla, och Hugo-serien är ett perfekt exempel på det. De återvändande karaktärerna får spelet att framstå som en väsentlig del av serien, och passar omedelbart in. Det är dock där som likheterna slutar, eftersom vi i Hugo’s Adventure stiger till nya höjder! Vår lilla trollhjälte utforskar havsbotten och dess hemligheter, och i nästa funktion ger han sig iväg till himmelen. Det här är sammanhängande och Play ’n GO har gjort ett bra jobb här för att föra ihop de två världarna. Gratissnurr och en bonusrunda med peka-och-klicka involverar en skattkista för att erbjuda mer nöje och underhållning till spelet.

Det finns mycket som imponerar i denna videoslot med hög volatilitet, som har en teoretisk återbetalning (RTP) på 96% och är tillgänglig på alla enheter. Det här är ett spel som kan stolt stå bland andra klassiker från Play ’N Go som Wild Blood och Tower Quest.

Stolta Att Ta Tillbaka Hugo

VD Johan Törnqvist har sagt att det nyaste tillskottet i slotserien om Hugo är varumärkets bästa hittills. Han fortsätter med att förklara hur Hugo är älskad och att man från Play ’n Gos sida försöker att göra varje spel rättvisa genom att göra det till det bästa möjliga, och att försäkra sig om att varje spel är annorlunda från de tidigare. Han tror att Hugo’s Adventure inte bara kommer vara underhållande för fans av tidigare titlar, utan också för nya spelare till serien.